tiistai 14. kesäkuuta 2016

pienokainen

NO MOIII


mitenkäs on teillä kesäloma edennyt? Me käytiin 12.6 kilalassa, ja mukaan sieltä tarttui uusi pieni nukke c: siitä kuvia ja asiaa on postauksen lopussa. Sain susan kustomoitua melkein kokonaan paitsi huulet on vielä rumat...  saatte katsella nyt kuvia, ja lisää tekstiä tulee myöhemmin 







Elikkäs olen nyt jo vähän aikaa kuolannut little pullippien perään, kunnes kuulin että niiden valmistus on lopetettu. olin silti kuullut että kilalassa on niitä vielä myynnissä. No, nyt kun käytiin kilalassa sunnuntaina niin ajattelin että ne on varmaan myyty kaikki jo, mutta siellä hyllyssähän se odotteli. hyvä säkä kävi kyllä.
     lapsonen on siis little pullip miss green, nimeltään Riia jolle vaihdoin tinkan obitsun ja peruukin. peruukin tein itse ja siihen liittyy pieni stoori.
    tämä on siis ensimmäinen itse tekemäni peruukki, enkä oikein tiennyt että mitä oikein pitää tehdä.... liimasin hienoon sukasta tehtyyn wig cappiin niitä hiuksia, ja kun tuli sen jakauksen aika en yhtään tiiä mitä ajattelin............... länttäsin vaan niitä hiuksia siihen ja se näyttää aivan kamalalta! kaiken lisäksi hiukset eivät asetu vaan elävät ihan omaa elämäänsä..  No mutta laitan kamalimman kohdan peitoksi jonkun hiuskoristeen niin ollaan selvitty  tästä c:
  hoh hyvää iltaa/yötä/päivää/aamua milloin ikinä tätä luettekaan c:

LOVE U!! KOMMENTOIKAA NIIN TIEDÄN MITÄ MIELTÄ O

2 kommenttia: