torstai 24. joulukuuta 2015

paljon asiaa

MÖÖÖIII!!!!!!!

Tänään on joulu, ja sen vuoksi hyvää joulua kaikille! <3<3<3 aika on kyllä kulunut nopeasti. ensiksi aion ilmoittaa että minean profiilissa oleva menneisyys kohta on totaallisen vaiheessa tai siis en ole aloittanutkaan... mutta kyllä se joskus sieltä tulee. 
    Mitenkäs, haluaisin kuulla oletteko saanut nyt jouluna uusia nukkeloisia? :33 minä en. :((( tarkoitukseni oli että käyttäisin joululahjarahat uuteen nukkeen *vink vink* mutta niille tuli eteen muuta käyttöä.. mutta onneksi nyt tammikuussa on synttärini ja synttärirahat aion käyttää nukkeen 8) mutmut enpäs aio paljastaa siitä mitään muuta kuin että se ei ole pullip. 
    Minea ei ole lähiaikoina oikein inspiroinut niin saatte vanhoja kuvia. ilmakaan ei ole ollut suotuisa, eikä luntakaan ole suotu meille tänne etelämpään 3:  joten, on pimeää, märkää ja kylmää. joskus olen räpsinyt laaduttomia puhelinkuvia momiooni (Wendyy) ja instagramiini (nukkejensiivilla) Näissä kuvissa pelleilin värivaloilla ja pumpulilla :3 AINIIN MEINASIN UNOHTAA!!! älysin vihdoinkin siimojen käytön mutta inspistä ei ole ollut niin kuvia ei kuitenkaan siitä ole. nyt kuviin:





 ignooratkaa noi typerät hiukset minean naamalla... x(



  tässä kuvassa en käyttänyt siimoja, mutta en paljasta mitä tein 8) 


no, siinä ne oli.   
Kommentit ovat kuin joululahjojani!!  

torstai 26. marraskuuta 2015

joulutyttö ja psykopaatti tonttu

HEEIII!!!!!



tänään saatte kuvia joita kuvasin tänään kaverini kanssa =D siksi ne kaikki ovat segoilukuvia aiheena on JOULUKUVAT JEEE!!!! <3<3<3<3<3 kuvissa seikkailee siis Minea tietenkin ja jo ennen blogissani nähty nukkeneiti Emmy<3 ja kuvakulmat tahallaan vähän höpöjä mutta en keksi nyt mitään tähän joten mennään kuviin














 ja tää kuva van siksi että teitä alkaa pelottaa 8)
 Olisin tyytyväinen jos kommentoisitte! hyvää joulun odotusta kaikille!!

lauantai 21. marraskuuta 2015

sekalaisia kuvia

Terppa!!!

 

Nyt saatte vähän sekaisenlaisia kuvia mineasta ja luonnosta :) Tänään satoi tänne etelämpäänkin ensilumi, ja tietty ryntäsin heti ulos ottamaan talvisia kuvia. Kertokaa ihmeessä, onko teillä päin jo lunta. Tämä postaus sisältää myös valotaidetapahtumasta kuvia, joita räpsin. voitte jo alkaa odottaa mineastakin talvisia kuvia kunhan tulee vähän kuivempaa. Postaustahdista en ole saanut vieläkään tasaista joten niitä tulee vähän milloin sattuu. Ainiin ja vielä, olen modannut minean silmämekanismin ;) 
mennään kuviin: 

 valotaidetapahtumasta vielä sen verran että puut oltiin siis valaistu värikkäillä valoilla






talvikuviin <3




 pahoittelen, nämä kuvat ovat huonolaatuisia ja sönkköjä kun en tajunnut pimeän tuloa...




 modattuu <3






 juu kiitus jos luit koko postauksen <3 ja siis noiden Minea kuvien idea on se että luonto on karu ja Minea ja ämpäri pieni ilopilkku keskellä kaikkea :) 
 kommentit piristävät aina! luen aina jokaisen mutta en välttämättä kerkeä vastata kaikkiin.